bouquet

Collines de Provence: Bois D’Ébéne tusfürdő

Sharing is caring!

A francia natúr kozmetikumoknak van egy jellegzetes bája, kivált ha ezek a termékek Provence – ból származnak. 

Egy új márka kerül most bevezetésre Magyarországon. A hölgy, aki forgalmazza őket – a parfümán szegmensben már közkedvelt – így biztosak lehetünk abban, hogy jó minőségű és tetszetős pipere cikkekkel találkozunk. 
A céget 1982 – ben alapították. Szülőhazája Dél – Franciaország, valahol az Alpok és a Földközi – tenger napfényben gazdag illatos területei között fekszik. A kézműves manufaktúra természetes natúr anyagokkal dolgozik. 
Palettájukon megtalálhatók a különféle otthon illatosítók, parfümök, és pipere cikkek. Az illatokat képzett Grasse – i orrok alkotják meg, de az alapanyagokat Provence zöldellő növényvilága biztosítja. 
A termékek rendkívül esztétikusak. Kézbevéve őket máris az ódon, bűbájos kisvárosokban és falvakban érezzük magunkat. Ott, ahol jó lenne lóhátra pattanni és elkopogtatni a macskaköveken túl a lankás levendula illatú virágos dombokra és hagyni hogy a szél összekócolja a fürtjeinket. 
…………………….. 
Tusfürdői valóságos parfüm élményben részesítenek bennünket. A gyártási folyamat során kihagyják a mesterséges illat és színezékanyagokat, nem tartalmaznak parabént. Állatkísérlet mentesek. 96 százalékban természetes összetevőket és teljes mértékben növényi olajat illetve természetes glicerint tartalmaznak. 
Az Bois D’Ébéne tusfürdőt választottam bemutatásra, tekintettel arra, hogy még benne vagyunk a hideg évszakban és esténként szeretem a melengető aromákat. 
De mi is az az ébenfa? ?
Az ébenfa egy nehéz, tömör, víznél is sűrűbb, nagyon sötét vagy fekete színű, roppant drága faanyag, melyből értékes hangszereket és exkluzív bútorokat készítenek. 
Azt mondja egy ősi afrikai legenda, hogy az ébenfa illata nemcsak finom, hanem energetizál, feltölt, elűzi a fáradtságot és felkészít az éjszakára. Sok helyen varázserőt tulajdonítanak neki. Az illatát általában több más gyantás, balzsamos alkotóelemmel együtt szokták alkalmazni, mint például a guajacfa vagy balzsamos szuhar, stb. 
A Collines de Provence Bois D’Ébéne tusfürdője kifejezetten jó minőségű fürdőkészítmény. 
A fürdőszobában a lecsukott flakonon keresztül is érezhető ez a mély, bársonyos, gyantás, egzotikus illat, amelynek szerintem egészen biztosan van vágyfokozó tulajdonsága.
Kilépve a tusból gyakorlatilag egy parfümfelhőbe burkolózom és nem biztos, hogy igénylem majd a testápolót, esetleg egy kis ébenfa illatú kézkrémmel fokozom a jó hangulatomat. Fürdés után van egy pici luxus érzetem és ahhoz képest hogy az ára a középkategóriában mozog az illata tartósan megmarad a bőrömön. Selymesen lágy, kicsit édes, kicsit füstös illatbuborékok röppennek körülöttem. 
Közepesen habzik, talán egy kicsit folyékonyabb a megszokott tusfürdőknél, szép sötét borostyán színe van. Nagyszerűen hidratál. Ez köszönhető annak hogy a Bois D’Ébéne hagyományos Marseille – i metódussal készül. Összetétele 95 százalékban természetes eredetű és 100 százalékban növény alapú olajból áll, bio levantei gyapot extratummal és parfüm esszenciákkal is dúsítva. 
Felbontástól számított egy éven belül ajánlott elhasználni.
Ár/érték aránya teljesen jó. A termékek ára szerintem az enyhe közepes árfekvésben mozog. 
Szeretném megköszönni a Collines de Provence magyarországi forgalmazójának, hogy a márka bevezetéseként engem kért meg bloggerinai feladatokra – melyet megtiszteltetésnek veszek.
Nos a termékek itt érhetők el:
Február 14 – ig pedig Valentin napi gyertyavásárlási akció van.
Szeretettel 
(Parfümbűbáj) 
Tagged with:
Posted in Tusfürdők

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!