bouquet

Duolife: Beauty Care Aloes Liquid Hand Soap 200 ml

Sharing is caring!

Ajándékba kaptam a folyékony szappant, amiről most írok.

A lengyelországi DuoLife cég a táplálék kiegészítőkön, szuper élelmiszereken kívül kozmetikumokat is állít elő.
Kínálatában szerepel többek között az Aloe sorozat, melyet egészen kicsiktől kezdve kortól függetlenül bárki használhat.
Első alkalommal, amikor felbontottam a flakont meglepődtem. Egy krémszappant képzeltem el. Ehelyett egy fehér színű, kicsit habos állagú, érzetre rendkívül kellemes, enyhe illatú, lágy állagú készítményt pumpáltam ki. Jó vele a mosakodás!
Egész kevés kell belőle. Csúszik, tisztít, mérsékelten habzik és nem szárítja a fertőtlenítő szerektől alaposan lestrapált kezeimet.
Az aloe kézmosó összetétele több mint 94% – ban természetes anyagokból épül fel.
Gazdag aloe kivonatot tartalmaz. Sokan ismerik és szeretik ezt a növényt. Én is nagyon. Külsőleg és belsőleg is használható. (Többször fogyasztottam már a DuoLife Aloe egészség megőrző ital sűrítményét is.) A folyékony szappan kitűnő regeneráló, gyulladást, viszketést, allergiát csökkentő kozmetikum. Emellett van egy hidratáló és bőrvédő hatása is.
Magas  – 15% – napraforgóolajat is raktak bele. Ez puhít, véd a kiszáradástól, valamint az olajtartalom miatt kevésbé habzik, krémesebb az állaga így. A napraforgó olaj szintén bőrvédő.
Ezenkívül mézet tartalmaz mely nyugtatóan hat a bőrre.
Az oreganó kivonat fertőtlenít, baktericid, fungicid. (Ha elmész érdemes a szappan után a DuoLife fertőtlenítő krémét használni. A két készítmény felerősíti egymást.)
Aurafirm P. Fogalmam sem volt hogy mi ez? Az aurafirm P természetes fermentált (erjesztett) zabot tartalmaz. Pre, pro és posztbiotikumokban gazdag  – magyarul védik és erősítik a bőrt.
Tengervízzel dúsítják, melyet az Atlanti – óceán francia partjainál gyűjtenek be. Gazdag ásványi anyagokban és véd a szennyeződések ellen.
A folyékony szappannak kiugróan jók az értékelései.
A megkérdezettek kivétel nélkül állították hogy a termék állaga krémes, gyengéden ápolja a kéz érzékeny bőrét. Szintén mindenki azt igazolta hogy hidratál.
A kommentelők 95% – tapasztalta azt hogy védi a bőrt, nem keményíti meg, használat után bársonyos, sima a tapintása.
A tesztelők 80 % – a jelenti ki, hogy utána nem kell ápolókrémet használni.
Sajnos, nem tartozom a többséghez, de az én kezem egészségügyben dolgozóként állandóan fertőtlenítőszernek van kitéve.
Ha véleményeznem kell az Aloe szappant akkor én és a  családom 5 csillagot adunk rá.
Anyukám megkérdezte már  hogy ezt hol lehet kapni és mennyibe kerül? Az ő keze ekcémára hajlamos, és ez a hab egyáltalán nem irritálja. A lányom mást most nem is használ. Én pedig nagyon elégedett vagyok azzal hogy kiadós, krémes finom illatú.
A flakon 200 milis pumpás formátumú. Ára középkategóriás. Bátran ajánlom kipróbálni!
(Parfümbűbáj)
Tagged with:
Posted in DuoLife Kezes - Lábas Szappanmánia

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!