bouquet

Jovoy Paris Perfume: L’Arbre De La Connaissance

Sharing is caring!

Mottó: Tele élettel

Megjelenés: 2011
Orr: Marc Fanton d’Andon
Milyen: Unisex
Karakter: Zöld – Aromás – Gyümölcs
Kategória: Niche
Illatjegyek: Fej: Zöld jegyzetek, citrusok.
Szív: Füge
Alap: Fügefa levél, szantálfa, pacsuli.
Akárhány alkalommal használom, mosolyra húzódik a szám tőle. Igazi, jó hatással van a hangulatomra!
Eddig ez a legtutibb természetes fügeillat az ismereteim köréből – ráadásul szupertartós, tökéletesen üde, kíváncsiságot felkeltő hatósugárral – szóval ha értékelnem kellene akkor kapna tőlem öt csillagot.
Alapjáraton a lazább természetközeli aromákat szeretem, s mivel a „Tudás fája” című költemény még kapható, méghozzá a megfizethető árkategóriában, büntetlenül fuffanthatom magamra.
Csúfolódó, nyers zöld levelekkel és citrusos frissességgel indítunk. A februárból március, márciusból április lesz és szárba szökken a természet!
Vidám, harsány futamokat játszik le illatunk, s hamarosan ismerős poros – nevetős jegyzetek kezdenek törleszkedni. Ez a fügefa levele mely együtt rezonál a már bemutatkozott életvidám jegyzetekkel. Nyálcsorgatóan szexi, pajzánul erotikus fügecseppek csábítják el gondolatokat lopott pásztorórákra.
Finom, izgalmas összhang van kibontakozóban, melyet a szantálfa enyhe füstje és a pacsuli kicsit kesernyés eleme tesz a játékos akkordok mellett karizmatikussá.
Szellős, madárcsicsergős napokra ajánlom.
Azok, akik ismerik Rouge Bunny Rouge Lilt illatát néha – néha találnak összemosódást a két parfüm között, ám ezek természetesen csak röpke felvillanások.
Jelen pillanatban miközben jegyzetelek eszembe jut a múlt heti túra, amit megtettünk. Bár akkor más kreációt viseltem utólag visszagondolva e mostani is tökéletes lett volna az alkalomra.
A Velencei – hegység Nadap környéki része viszonylag ritkábban látogatott terület, ráadásul kifejezetten könnyen járható sétáló útvonalak is találhatók a környéken.
A L’Arbre De La Connaissance teljes szinkronban mozgott volna a milliónyi ibolyával, a virágzó fákkal, a mohával, a poros – földes gombákkal és a surrogó fákkal. Aznap az erdő megállás nélkül pusmogott, zizegett, bezazultak a madarak, és ennyi fácán köszönést életemben nem hallottam.
Nadap templomának lépcsőjéről jó volt elmerengeni a meseszép országunkon.
Azt nem tudom megmondani hogy a Jovoy kompozíciónak miért ez lett a neve. Talán a teljességet és harmóniát szimbolizálhatja….
Nos. Hosszú, tartós szép illat, mely körülbelül két – három óra elteltével megpuhul és teljesen összecseng. Édeskéssé válik, bár az édestől távol áll. Inkább csak lágyabb mézvirágosabb lélegzetvételeket érzek kiáramolni.
A vonzásfaktora tökéletes – ebben az esetben szó szerint vonzó alkotásról beszélek.
Abszolút uniszex!
Érdemes vele próbát tenni, tavasszal a legszebb!
Szeretettel
(Parfümbűbáj)
Tagged with:
Posted in Jovoy Paris Perfume illatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!