bouquet

Oshadhi: Forest Walk Set

Sharing is caring!

Az Oshadhi 1990 – ben alapított vállalkozás, mely világelső a terápiás célokra használható olajak minőségében. A márka vezetője dr Malte Hozzel aromaterapeuta orvos.

…………………………..

Jómagam nagy rajongója vagyok az aromaterápiának.

A most bemutatásra kerülő gyönyörű szett szobaillatosítóból, masszázsolajból és illóolaj keverékből áll.
És most kérlek, ha van kedved, gyere velem egy erdei sétára!
Megmutatom, hogy mi a titka a Green Breeze Synergy illóolajnak.
Tudod…. Mielőtt megkukucskáltam volna a gondosan és szeretettel(!) összeválogatott alkotóelemeket egy kicsit elcsendesültem. Figyeltem az illatot és magamat is.
Természet esszencia, nem vitás….!
Erdőben érzem magam általa…. Ez egyértelmű!
Csuklóm pulzuspontjára hajszálvékonyan elkentem az olajat, melyet ha megtart a bőr akár önállóan parfümként is lehet használni.
Behunytam a szemem.
Törökülésben, hátam kiegyenesítve, elkezdtem a mély légzést. Napfényes fenyőillat pulzált a csuklómról szép egyenletesen, minden egyes lélegzetvételnél. Igen! Napfény melegítette illat volt ez!
Az energiája átjárta az egész testem, de legelőször a homlok csakrát éreztem megnyílni, majd közvetlen utána a torok csakrámat. Békés nyugalom töltött el, ahogy engedtem a harmonizáló energiahullámoknak, melyek összekapcsoltak a külvilággal és a belső énemmel.
Csukott szemeim előtt láttam a tűleveleket és az aranyló napsugarakat.
A Fenyőliget olajkeverék a következőkből áll. Cirbolyafenyő, erdeifenyő, norvég lucfenyő, törpefenyő, ciprus, boróka. Ezek a növények energetizálnak és nyugtatnak. Harmonikus, elcsendesítő áramlásuk rövid idő alatt átjárt és béke költözött hozzám. A rohanó napok zakatoló monotonitása eltűnt.
Miután teljes mértékű lett a lelki nyugalmam, arra gondoltam, hogy a testemet is rendbe hozom. Így kipróbáltam a második terméket is.
Precious Woods Massage Oil
Ez a 30 milis kiszerelésű bio olaj értékes fák kivonatából készül.
Olyan különlegességekből áll, mint a sziámi fa, gurjun olaj, himalájai cédrus (nem mellesleg ezek igen különleges és drága parfüm alkotók is), mirha, cisztusz, copaiva balzsam, tömjén, elemi, szantálfa. Illatuk olyan, akár egy finom parfümnek. Tudom, hogy nem az, mégis öröm feltenni a testre. Bemasszírozni vele a végtagokat, vállakat, nyakat, törzset….
Azon szerencsés emberek közé tartozom, akik a világ legfinomabb parfüm illatait próbálhatják ki és most már a legértékesebb illóolajakat is! Gondolataim pozitívak, hiszen minden okom megvan az örömre!
A keveréket, mely 10 – 13 százalék tiszta növényi illóolajat tartalmaz javasolt hígítani a következő arányban: 1 rész Értékes Fák masszázsolaj + 3 rész édes mandula, vagy olíva, vagy szezámolaj. Nyugtat, erősít, véd, fertőtlenít, szépít.
Amikor használom jó a kedvem!
Lehet érezni, hogy ezek a készítmények nem mesterségesen előállított szintetikumok, hanem valódi, életet hordozó elixírek, melyek tulajdonságaikkal belengik a környezetet és csodálatosan megtisztítják az étert. Most is, ezekben a percekben is jó illatú lett a szobám, nem csak a bőröm! Enyhén fás, földes, gyantás aromát bocsátok ki.
A készlet harmadik része a szobaillatosító. Ez a „szett – kedvencem”!
Forest Bathing – ahogyan a neve is tükrözi: Erdőfürdőzés
Elmondom, milyen, amikor kifújom. Nagyon hasonlít az illata a Sopront övező Lőverekhez. Vagy a Belső Őrség sok méter magasra növő fenyőerdeihez!
Ha nem figyelek tudatosan az enteriőr illatosítóra, akkor jó nagyokat lélegezve, tüdőmet kitárva teszek – veszek a lakásban.
De amikor nem rohangálok és van időm elmerülni benne, akkor egy pillanat alatt elvisz a hegyeimhez. Hogy milyen ez az odor?
Pontosan olyan, mint a séta az erdőben. A fenyvesekben. Ropogó avar és tűlevelek pattanását lehet érezni és hallani. Elmerülök a belőlük felsuhanó finom édes – fás – káprázatosan tiszta illatban. Fenyőfatörzs aromát szaglászok, gyantával, mézzel, vadvirágokkal ízesítve…. Imádom!
Mindig is az erdők és hegyek gyermeke voltam….! Ott vagyok otthon, ahol a gigantikus sziklák, vagy épp a puhán hullámzó dombok átölelnek. Integetnek a fák ágai, szemtelen szitakötők koppannak nekem és surrognak, zsizsegnek a levelek.
„Végre, végre, újra látunk! – örvendeznek ilyenkor.”
A szobaillatosító tartalmazza a világ egyik legkülönlegesebb fenyvesének az illatát. Ez a hemlok fenyő. Ezenkívül balzsamfenyő, douglas fenyő, ezüstfenyő és szibériai fenyő illóolajakat tettek bele még.
……………………
Nem ismertem az Oshadhit. Fogalmam sem volt ki ő, mi ő, de most végtelenül boldog vagyok, hogy lehetőséget kaptam arra, hogy írhassak a termékeikről, megismerhessem azokat.
Ezúton is köszönöm szponzoromnak az Aromalands tulajdonosának Tóth Kamillának a bizalmát, hogy engem kért meg a cég készítményeinek a bemutatására.
Ezeket az illóolajakat meg lehet vásárolni illetve bővebb információ is itt kérhető:
Tóth Kamilla
0670 393 4230
Szeretettel
(Parfümbűbáj)
Tagged with:
Posted in Aromaterápia Oshadhi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!