bouquet

Flancos: Theory

Sharing is caring!

Mottó: Türkiz színű nyár

Megjelenés: 2021 május
Milyen: Női
Karakter: Virágos – szellős
Kategória: Designer
Illatjegyek: Fej: Grapefruit, bergamott.
Szív: Jázmin, rózsa, muskátli, nárcisz.
Alap: Tonkabab, pacsuli, olibanum, vanília, fehér pézsma, szantálfa.
Úgy kezdem el az illatmesémet, hogy képzeld el azt, hogy egy mediterrán tengerparton vagy! Az első percek vizesek, sósak, levegősek és kesernyések.
A parfüm nyitása olyan érdekes és harsány, hogy szinte nem is lehet észrevenni benne a játékosan megbújó geránium pajkoskodó aromáját.
S, míg  fúj a szél a tenger felől, én akár egy pillangó egyre beljebb repülök a szárazföld felé, ahol a kertek tele vannak a kora nyár bódító virágcsodáival. A sós pára tűnőben van már.
Felváltja helyét a nedves fű, a harmatos lomb és a föld frissen ropogó zamata. Ez a kis csoport nagyszerűen megfér a kertekben nyíló jázminok és rózsák csábító odorával. Sőt, ahogy telnek – múlnak a percek a zöld szólamok keretté szelídülnek. Napfény koronázza a kerteket. Pirosló muskátlik leveleibe szagolok  a mézesbájos nárciszok között. Körbenézek és színes kavalkád módjára hajladoznak, sütkéreznek édesen a virágok. De érezni a fák mélyebb, árnyaltabb aromáját is.
Jókedvem lesz a Theorytól. A klasszikus alapelemekre – szantálfára, tömjénre, pacsulira, vaníliára, pézsmára – helyezett kompozíció arányai tökéletesek. Nagyszerűen emelik ki a virágok és a zöldek kontrasztját és édesen lágyítják az amúgy mozgalmas irányba kacsingató kompozíciót, amely egy remek ötlet a kreátoroktól.
A Theory szerintem négy évszakos illat, bár én ezekben a hónapokban fogom inkább használni…. (Illetve az intuícióm azt súgja, hogy jobban lesz a bőrömön nyári parfüm, mint téli. ?)
Ezúton is köszönöm a Flancos ajándékát, amellyel megörvendeztetett!
A parfüm ár/érték aránya egy csillagos ötös. 6 – 7 órás hatóideje van. Hatósugara 15 – 25 centi. A lenyomata inkább az édes irányba hajlik. Szöveten édeskés – virágos aromát hagy, mely különleges, felhős és a türkiz szín jut róla az eszembe.
Vonzásfaktora? Fifikás. Mire észbe kapsz bele szeretsz! Hát igen…. Ilyenek a Flancos Lányok! ?
A parfümöt (a ruhákkal, kiegészítőkkel együtt) itt tudod megvásárolni!
www.flancos.hu
Szeretettel
(Parfümbűbáj)
Tagged with:
Posted in Flancos illatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!