bouquet

Thierry Mugler: Womanity Eau Pour Elles

Sharing is caring!

Mottó: Szem rebben, nyál cseppen….

Megjelenés: 2012
Orr: Christine Nagel és Serge Majoullier
Milyen: Női
Karakter: Gourmand – gyümölcsös
Kategória: Mainstream
Illatjegyek: Fej: Zöld jegyzetek, citrom.
Szív: Füge, eper, tengervíz, kaviár, őszibarack.
Alap: Borostyán, cédrus.
A Thierry Mugler illatok azok, amelyek nem bírják ki azt, hogy ne csempésszenek a kompozícióikba minden féle/fajta erotikát, bujaságot, huncutkodást. Ez van! A Mugler parfümök szex nélkül nem tudnak létezni!
A minap is mi történt! Feltettem ezt a Womanityt, mert szerintem ez a legszolidabb Muglerem, rendkívül ritkán viselem – mondván hogy egy kis délutáni sétához pont jó lesz ezen a gyönyörű, tavaszi, napfényes délutánon. Jött GG, adott egy puszit, de a következő pillanatban már ott volt a nyakamban az orra és ott is maradt.
– Hmmmm, de finom! Milyen isteni gyümölcsillatod van! – kuncogott bazsalyogva.
GG minden illatra ami tetszik neki azt mondja hogy gyümölcsös.
Ez az esetek 90 százalékában ugyan nem igaz, mert én pont ezeket a jegyzeteket avanzsálom a legkevésbé, de itt történetesen beletrafált.
Ezt a fajta szimatolását én már túl jól ismerem. Egy pillanat alatt tudtam, hogy a délutáni andalgásnak lőttek, max kora este fogunk kicsit téblábolni a városban.
De mit is várok egy Muglertől?
Első perctől kezdve szeretem az illatait.
Mióta megszaglásztam az Angelt – tulajdonképpen azóta.
Ez a kissé halszagú, édeskés, gyümölcsös parfüm ugyanúgy különc mint a divatház többi illata.
Elég sokat kutakodtam az összetevők után, mert kizártnak tartottam azt, hogy összesen négy alkotórészből teremtsék elő a Womanity flankert.
Végül találtam egy bővített összefoglalót, amit elfogadhatónak tartok.
Az indulásnál egyszerre érzem a citrom, a sós levegő, és a gyümölcsök illatát összekeverve valami karibi virágaromával. Talán a bőrömön az osmanthushoz hasonlít a legjobban. A füge aromája erősödik fel a későbbiekben, mikor már leszáradnak az indító akkordok. Az alapokban egyértelműen kiérzek fás jegyzeteket. Nem csak a borostyánét, hanem cédrust is.
Néha cukorka illatom van, és  néha bizony felsejlik a kaviár esszenciája is. Elképzelni sem tudom, hogy mitől lehet ilyen szexiszagú….! A halikra szagolgatásától biztosan nem. Azt enni kell, hogy valamit ügyködjön…. Nem igaz? ?
Thierry Mugler illatai megosztók. Vagy szeretik, vagy nem – itt nincs bizonytalankodás.
Ezen belül a Womanity különösen az. Bár az anyaillat kapta eddig a legtöbb pozitív és negatív kritikát, nekem ez a változat jobban tetszik.
Még online felületeken lehet kapni a már tíz éve forgalomba levő terméket, melynek időtartama a bőrön 9 – 10 óra, hatósugara közepes, vonzásfaktorát pedig említettem.
Szerintem minden évszakban hordható, Mugler fanok tegyenek vele egy próbát!
Szeretettel
(Parfümbűbáj)
Tagged with:
Posted in Thierry Mugler illatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!