bouquet

Voyages Imaginaires: Le Grand Jeu

Sharing is caring!

Mottó: Csokrom, csokrom, mondd meg nékem….!

Megjelenés: 2020
Orr: Camille Goutal és Isabelle Doyen
Milyen: Női
Karakter: Virágos – chypre
Kategória: Niche
Illatjegyek: Kókusz, tiaré, frangipani, vanília, gardénia, tubarózsa.
A Voyages Imaginaires természetes alapanyagokat használó fiatal niche manufaktúra, melynek székhelye Franciaországban található. Olyan nevek alkotják meg az illatokat, mint Camille Goutal és Isabelle Doyen. Nem is csodálom, hogy azonnal felfigyelt rájuk az élvonalbeli parfümszakma és alkotásaikat máris jelölték a nemzetközi megmérettetéseken.
Az öt részből álló sorozat számomra legkedvesebb illatát szeretném most bemutatni.
Már régebben is ábrándoztam arról, hogy mi lenne ha születne egy olyan parfüm, amelyben van tiaré, frangipáni – a két kedves virágom – és szerepel benne kókusz és vanília is! Ezek a szólamok így négyesben a legmámorítóbb, puha, ultranőcis akkordok és bevallom azt is, hogy az illatcsábítás magasiskolája is egyben. A részegítően andalgós, simogató karibi virágok tele vannak ígérettel és titokzatossággal.
Amikor magamon viselem egy exkluzív felsőkategóriás parfüm csendül fel a bőrömről. Nem hasonlít semmihez és senkihez!
Szóval…. Ez egy virágos kompozíció. Mézesen krémes, minden valószínűséggel a kókusztej és a vanília kettőse miatt.
A frangipáni és tiaré virág egzotikus, trópusi szépséges esszenciája, szinte csöpög a buja vágyaktól. Édes, paradicsomi, boldogságot sugárzó kettőse természetes és őszinte gondtalanságot áraszt. Csavarként a tubarózsa elbódító szólama vonja magára a figyelmet. Méghozzá valódi tubarózsi illat ez!
Nem tudom, ki hogy van vele…. Én imádom, ilyenkor ballagások táján ezekbe a  csokrokba nyakig belefúrni a fejem és végtelenítve szaglászni ezt az édes, pasztell, ábrándozó virág költeményt. Hűsítő, álmodozó, ölelni vágyó lüktetése van. Nagyon szeretem.
…………………………
Gondoltál már arra….
hogy valahol egy Karib – tengeri szigeten vagy  csokoládébarnára sülve? Bőröd napcsókolta illata már magában is részegítő, de te ruganyos macskalépteiddel még ráteszel egyet és szobor szépségű testeddel tovább őrjíted a pasikat. Jó kis játék, igaz? A forró, fülledt éjszakában válogatsz és diadalittasan nyugtázod a felizzott tekinteteket. Kivágott fekete estélyi ruhád láttat is, nem is. Melleidről buja virágillat száll fel. Tudod, hogy ezeket a játszmákat végig, kiütéssel nyered meg. Ma éjjel a kaszinóban Te vagy a Bond lány! És nem adod alább, a 007 ügynöknél, akit az imént pillantottál meg!
……………….
Olvastam pár véleményt a Nagy Játszmáról és megmondom őszintén elcsodálkoztam. Nem is értem miért kell lekókuszozni egy virágos naptej illatot. A Le Grand Jeu egyik eleme csak a kókusz! Ez összemosódik a tiaré és frangipani virágával. A három jegyzet egyszerre szólal meg! Egy kókusz illat sokkal – sokkal egyhangúbb és unalmasabb.. A kókusz édes tejessége mögött megérezni a fás, keserű egységet is. Itt ebben az esetben erről szó sincs! Ehhez az önmagában is dallamos és kellemes trióhoz társul a fenséges tubarózsa….
Nagyon szép parfümről van szó! Azt gondolom megfelelő az ár/érték arány is.
Vonzásfaktora 10+ csillag. A hatósugara tökéletes.
Ha nagyon kekeckedő hangulatom van, akkor belekötök a hatóidőbe mert az „csak” kb. hét óra. Viszont én sohasem locsolom az illatokat, mindig csak pöttyintek belőlük – másokon lehet, hogy hosszabb ideig tart.
Elnézést kérek, ha úgy tűnik, hogy egy kicsit élesebben védtem a Voyages Imaginaires ház alkotását. De…. Végre megszületett egy abszolúte nyár illat – amit természetesen máskor is lehet hordani….nekem ebben az évszakban pazar!
A parfüm kipróbálható és megvásárolható a szponzorom luxusbutikjában. A 7Scents illatbirodalom címe: Budapest V. Magyar utca 18.
Ajánlom mindenkinek ezt a kreációt, akik szeretik a karibi térség hangulatát.
Szeretettel
(Parfümbűbáj)
Tagged with:
Posted in Voyages Imaginaires illatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!