bouquet

Jorum Studio: Gorseland

Sharing is caring!

Mottó: Az én nyaram

Megjelenés: 2022
Orr: Euan McCall
Milyen: Unisex
Karakter: Szélfútta gyógynövényes
Kategória: Niche
Illatjegyek: Fej: Alma, citrom, kamilla, levendula.
Szív: Geránium, vackor, zdravetz, neroli.
Alap: Kannabisz
Benyomás: Ananászfű, kamilla, tövises rekettye virág, neroli olaj, vackor, citromolaj, astilbe, levendula abszolútum.
Leszáradás: Egres, bükköny, bodzavirág, sziléne, szagos müge, tövises rekettye, zdravetz és kush akkord.
Ha most valaki megkérdezné azt, hogy idén melyik parfüm a kedvenc nyári illatom, akkor habozás nélkül vágnám rá, hogy a Gorseland!
Még tavasszal szaglásztam meg, akkor amikor megjelent a Scottish Odyssey 4 részes sorozata. Megjegyzem a teljes portfólió csodás, na de a Gorseland….!
…………………………….
Szikrázó, aranysárga színben fürdő vadvirágos mezők, fényben úszó hegyvonulatok, árnyat adó erdők, ősöreg várak és boszorkányok. Ez a Highland. A felföldet történelem és misztikum szövi át.
Amikor magamra fújtam ezt az illatot – az igazsághoz tartozik, hogy tudtam Euan McCall kicsoda – azonnal ez a vidék jutott róla az eszembe.
Gondolatban szárnyaltam is oda: a hangaszagú mezőkre és versenyeztem a döngicsélő méhekkel és lepkékkel. Vajon melyikünk tud gyorsabban kamillára és zizegő levendulára szállni?
………………………………
Egy poros föld és mezőszagú parfümmel fogsz találkozni most, kedves Olvasóm. Ezt átitatják olyan gyümölcsök, melyek nagy részét sohasem tapasztaltam még meg olfaktorikus kompozíciókban!
Ez az az illat, amely megidézi a tavasz végét egészen az ősz derekáig. Véges végig elevenen és jókedvűn. Lazára vett gyógynövényes jegyzeteket söpör az orrod elé a pajkos szél. Sárgán elterülő viruló rekettyebokrok édeskés aromája között visz az utad. A kedved lassan ugyanolyan harsány, mint amilyen bohóckodva integetnek a virágok feléd.
Nyár van. Édes, illatozó – döngicsélő, gondtalanul aranyfényű nyár.
A távolban megkonduló harangok jelzik, hogy lassan itt az ebédidő. El is indulsz hazafelé a vadkörte és vadalma övezte fák között. Ha tudnád milyen nehéz a vackorszagot elmondanom?!  Néha kicsit citrusos, zöldalmás, fűszeresen édes. A már megpuhult gyümölcsök szottyos aromája odacsalogatja a környék összes darazsát, csak óvatoskodva nyúlj a mosolygó körtékhez!
Hazamenet találkozol a bodzavirággal is. Ha van út menti illat, amelyet végtelenítve tudnék szaglászni akkor az a bodza virágja. Ennek a növénynek egyszerre poros, kesernyés, hűvös, mézédes és bódító odora van.
A Gorseland tesztelésénél valószínűleg a szaglósejtjeim az első pillanatban észrevették ezt a gyógynövényt. Én pedig abban a minutumban meg lettem vásárolva.
A másik kedvenc cserjém az egres a „zöldhűs” esszenciájával. Bizony, ezt is lehet érezni.
………………………….
A minap készítettünk Szentkúton egy rövid ismertetőt a parfümről. Jobb helyet keresve sem találhattunk volna, mint itt a hegyekben bóklászva. Mindenen átsütött a nap. Az általam viselt illat és az erdőmező – szag régi jó barátokként köszöntötték egymást. Belehelyeztem magam a térbe és hagytam hogy az feltöltsön energiával. Én ugyanezt tettem vele és az áramlás egyenletes volt és rendkívül könnyed. Állítom azt hogy relaxációhoz, tudatos teremtéshez ösztönző ereje van.
………………………….
A Jorum Studio kompozícióit kizárólagosan a 7Scents üzlet forgalmazza Magyarországon.
A Gorseland kacagtatóan napfényes illata hosszan tartó, üdítő, különc és vonzó.
Kipróbálható és megvásárolható akár mintában is.
Ez a parfüm sokaknak ismeretlenül is ismerős lesz. Nagyon szerethető. Azoknak ajánlom akik a hűs, gyógynövényes, édeskés kreációkat kedvelik!
Szeretettel
Tagged with:
Posted in Jorum Studio illatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!