bouquet

Flancos: Monsoon edp

Sharing is caring!

Mottó: Szélköszöntő

Megjelenés: 2021
Milyen: Női (szerintem unisex)
Karakter: Fás – virágos
Kategória: Designer
Illatjegyek: Mandarin
Szív: Jázmin, rózsa, fekete ribizli
Alap: Pézsma, vanília, tölgyfazuzmó, szantálfa.
A Monsoon az első illata az egyedi, lezser, bátor stílust képviselő magyar manufaktúrának. A magam részéről nagy Flancos rajongó vagyok, sok ruhájukat viselem és tökéletesen azonosulok a most bemutatásra kerülő illatukkal is.
A Monsoon szerintem egy híd valahol a művész parfümök és a kicsit rockos hippi stílus között – ráadásul szenzációsan jó áron. Rengeteg szépség, érzékenység van benne, megfűszerezve egy jó adagnyi vakmerőséggel.
Talán ezért is fogott meg. Soha nem hordok kommersz illatokat! Imádom a szokatlant, a bátor párosításokat.
Ez a kreáció emlékeztet a l’Artisan parfümház hőskorára. Van benne valami szokatlan, vagány és többször jut eszembe róla a Piment Brulant illatszenzáció.
Csipked, fűszeres, nyers, édes.
Bár nem említik, de érzek benne csípősséget, borsot és  chilit. Ezenkívül vaníliát és citrusfélét – én úgy vélem hogy mandarin levével találkozom. Rajtam inkább fás típus, mint virágos – bár a mellékszereplők egyértelműen azok. Finom, púderes rózsa keveredik párás zöldekkel, tölgyfazuzmóval és szantálfával.
Az alapokat vanília és pézsma adja meg.
Egyetlen alkalommal sem fújtam fel magamra nyáron! Ellenben most hogy hamar beköszöntött az ősz, szívesen hordom. S talán azt is ki merem mondani, hogy a Monsoon a kedvenc az eddig megjelent női Flancos parfümök között.
Hatalmas pirospont jár azért, hogy nincs alkoholszaga a kifújáskor. Engem az alkoholos nyitás….hmmm….hogy is mondjam csak finoman: felbőszít. Egy parfümöt nem azért vásárolok meg, hogy köhögjek, hanem hogy belemerüljek a tőle kapott illatélményekbe.
Na és milyen élményt ad a Monsoon?
Ez a szeles, fás, virágharmatos kis szépség?
Azt, hogy gondtalanul sétálhatok benne folyóparton. Gyönyörködhetem vele a hegyi tavaknál, esti tábortüzes beszélgetéseknél.
Azt, hogy felszabadulnak érzem magam. Tisztában vagyok a nőiességemmel és csábítok ha felpermetezem.
Rajtam szexi. Bizony, ezt már több ízben észrevettem?
A tartóssága kb. 7 óra.
Szeretettel ajánlom kipróbálni a mindössze 7000 Forintba kerülő illatot, melynek ár/érték arányához foghatót eddig még nem láttam.
Az illusztrációt és a parfüm csomagolásának grafikáját Czikkely Panni tervezte.
Szeretettel
(Parfümbűbáj)
Tagged with:
Posted in Flancos illatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!