bouquet

Gallagher Perfumes: Pearfecto

Sharing is caring!

Mottó: Stresszhess!

Megjelenés: 2020
Orr: Daniel Gallagher
Milyen: Unisex
Karakter: Gyümölcsös – fás
Kategória: Niche
Illatjegyek: Sárgadinnye, körte, banán, grapefruit, vörös champaca abszolútum, ámbra, bergamott, cédrus, ibolyalevél, pacsuli, uszadékfa.
Kész vagyok!
De tényleg….!
Ha mega adag endorfinra van szükséged, esetleg legális cuccot keresel, hogy nagyon jól érezd magad, akkor feltétlenül ajánlom a perfekt Pearfectot.
Igen, ez egy parfüm, amely hatalmas jókedvre vidít, pörget, életet lehel beléd….! A káros hatása pedig nulla.
Először arra gondoltam, hogy ez nyári kreáció, max. kora őszi, de nem, nem, nem. Hiszen legalább olyan jó lesz majd télen, vagy a köd – csöpögős őszön is, amikor majd nem lesz kedved kidugni az orrod a lakásból.
Vagy gondolj csak bele abba, hogy kiviszed magaddal ezt az illatot a bőrödön, be a búval bélelt embertömeg közé és mindenki majd utánad fog forogni….! Felcsillanó szemekkel nyugtázzák, hogy valaki behozza a nyár pezsgését a szürke és nyirkos miliőbe.
Mi ez az illat? Túlcsordoló sunshine reggae! Imádom!
Itt vibrál a bőrömön!
……………………
Ó, Istenem, táncolni akarok! Elengedni magam a nyár csillagfényes estéin és táncolni, táncolni, táncolni….!
Vele, vagy nélküle – mindegy már. Táncolni, mezítláb, karjaimat kitárva. Érezni a szelet, amely a testem köré csavarja a ruhám és telekócolja a hajam….!
Áttáncolok az őszbe….! Kikacagom az esőt a sárgavörös avaron, megperdülök magam körül és mágnesként vonzom a kergetőző hópelyheket. S, mire azok elfáradnak lábaim már a zsenge harmatos füvet tapossák a koratavaszi időben.
Áttáncolom a búbánatot….!
……………………..
Mottóul a stresszhess nevet adtam. Azért, mert annyira energikus és jókedvű illat, hogy képes felszárítani a legmakacsabb könnyeket, nevetésre húzza a legkomorabb arcot.
Elhessenti a gondokat.
Addig mindenképp, míg ezt az illatot viselem.
A sok gyümölcs ne tévesszen meg. Nem tocsogós, nem szottyogós. A parfüm üde hatású.
Rajtam a citrusokon kívül kiérezhető a dinnye is és a körte is. Ó, nagyon fincsi benne a körte. Egy picit muskotályos aromájú jól összeolvadva a mézédes sárgadinnyével. Ellenpontként szerepel a grapefruit. A kesernyés esszencia elüti a túl édes elemeket, és állandó mozgásban tartja a felbukkanó szólamokat.
A gyümölcsszaghoz hasonlító champaca virág lesz majd a híd, ahhoz hogy a féktelen viháncolást egy parányit keretezze és bevezesse a stabil ámbrát a maga mélységével, valamint a roppant szexi uszadékfa aromáját is. Apropó, uszadékfa! Semmihez sem hasonlítható bűvös illat. Ez egy fás jegyzet, de szinte lehetetlen leírni azt hogy milyen.  Tökéletesen beleillik a gyümölcsök és a virágok közé. Jól harmonizál a kesernyés pacsulival és a szépséges cédrussal.
Szóval a parfüm életének második része valamelyest komolyabb képet ad a viselőjéről, kivéve, ha előbújik a mókázásra hajlamos attitűdje, mert van belőle bőven.
A kreáció ragyog az első pillanattól kezdve egészen addig, ameddig csak jelen van.
Tudod, nekem folyton olyan érzésem van mintha a kompozíció életének második része kicsit „földelt” lenne és csak a megfelelő pillanatra vár hogy fantáziájával újra turbó fokozatra kapcsolja azt, aki felpermetezi.
……………………….
A Gallagher ház alkotásai abszolút újdonságnak számítanak Magyarországon.
Termékeit a 7Scents üzletében lehet beszerezni – Budapest V. Magyar utca 18., vagy az üzlet online felületén.
A Pearfecto hosszantartó, közepes hatósugarú parfüm.
Vonzásfaktora sokkal nagyobb, mint ahogyan azt elképzeltem, vagy amely az illat elején látszott.
Ezenkívül, csakúgy mint a terápiás illatok, nyugtat és felszabadít.
Zizegését őszintén ajánlom a kipróbálásra
Szeretettel
(Parfümbűbáj)
Tagged with:
Posted in Gallagher Gallagher illatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!