bouquet

M.E.C – My Exclusive Collection:Murmure d’Alcôve

Sharing is caring!

 

Mottó: Cherchez la Femme!

Megjelenés: 2021
Orr: Jean – Paul Guerlain
Milyen: Női
Karakter: Virágos
Kategória: Niche
Illatjegyek: Fej: Szegfűszeg, őszibarack, jácint.
Szív: Tubarózsa, májusi rózsa, rózsa.
Alap: Vanília, dreamwood.
A M.E.C ahol Jean – Paul Guerlain úr tevékenykedik Párizsban a világ egyik legrangosabb sugárútján, a Champs-Elysees-n található. A manufaktúra a legkényesebb ízlésű vevőkört elégíti ki.
Egy ultranőies, mélységesen szenzitív illatot mutatok be ma, amelynek főszereplői a virágok. A parfüm olyan törékeny mint a női lélek és bódító, akárcsak egy selyemlepellel borított meztelenül vágyakozó női test.
Hiszen, mi másról szólna Jean – Paul Guerlain öt éven keresztül tartó elmélyedt munkája, ha nem egy a nőkhöz szóló ódáról, amely egy parfüm képében született meg?
Ebben a költeményben egymáshoz kapcsolódik a szerelem cinkosaként emlegetett tubarózsa és az erotika királynőjeként nevezett rózsa.
A fehér, krémesen buja tubarózsa szinte feltüzeli az amúgy is erogén vörös májusi rózsa szikrázó vágyódását. S még ezzel sem elégszik meg a tervező! Jácinttal és nedvesen csordogáló őszibarackkal táplálja az egymást átölelő virágokat. Az alapjegyzetek sem szólnak másról, mint az érintésekről. Krémes vanília és egy fás – mohás elem szerepel benne, melyet leginkább a szantálfához hasonlítanak.
Tartóssága és vonzásfaktora szinte végtelenített. Simogatóan lágy, édeskésen bódító, mámoros bűbájról van szó, melynek lehetetlenség ellenállni.
A bőrömön lineáris kompozíció a Murmure d’Alcôve. Örülök hogy ilyen. Csak suttog és suttog pajzán gondolatokat keltve GG fejében, miközben cirógatom a hajtövét, amíg vezet. De nemsokára leállítja az autót….
……………………
Ez az illatcsoda kortalan! Nem csak úgy értem, hogy bármely korú hölgy hordhatja, hanem úgy is, hogy ilyen aromákat képzelek el a világtörténelem során a legkifinomultabb nőknek és a legrafináltabb kurtizánoknak is! Madame du Barry, Cora Pearl, Catherine Walters, Pilisy Róza….ha ismerték volna, akkor egészen biztosan használták és kihasználták (!) volna – ha máshogyan nem, hát a fegyvertáruk bővítéséhez. A Murmure d’Alcove egy aduász a kisugárzás, intelligencia és a vonzerő mellett….
Cherchez la femme! Keresd a nőt! Ő mozgatja a háttérből a dolgokat és azok úgy történnek, ahogyan azt akarja. Ha ezt az odort megérezzük valahol, biztosak lehetünk abban, hogy egy rendkívüli egyéniségű, érzéki hölgy van a közelben.
…………………….

Eiffel Tower is the main attraction of Paris on the background of frosty Christmas trees covered by snow in winter. Travel Greeting Card from Paris with love, France

Nem kifejezetten karácsonyi alkotásról mesélek ma – Advent harmadik vasárnapján. Már biztosan sokan elkészítették a mézes puszedlit, díszítették a környezetüket és finom illat terjeng az otthonokban.

Nálunk mindig minden jószagú, de télen, karácsony környékén fokozottan figyelek erre. Többet sütök, szinte mindig ég valamilyen illatgyertya, és működik a diffúzor.
Hogy miért választottam adventre ezt a parfümöt?
Mert szép az illat!
Gyönyörű!
Ha belegondolok abba, hogy illatokkal mennyit tudunk fokozni a kisugárzásunkon, akkor miért ne ajánlanám? Csupán nézőpont kérdése, hogy csak erotikát látunk ebben a kreációban, vagy észrevesszük azt, hogy temérdek szeretet, türelem, figyelem, odaadás és szépség született meg benne.
Tudod hogyan nevezik advent harmadik vasárnapját?
Az öröm vasárnapjának.
Ezen a napon gondolkodjunk el azon, hogy honnan fakad a boldogságunk, mi az, ami lényeges és mi az, ami nem.
Itt az idő hogy öltöztessük a szívünket is díszbe.
Amikor díszbe öltöztetem a szívem, olyan illatot teszek fel, amely nagy örömet okoz és csak kivételes alkalmakkor használom.
Ilyen a Murmure d’Alcove.
Rendkívüli és nagyon lehet szeretni.
Jean Paul Guerlain zseniális alkotása a 7Scents üzletében vásárolható meg – Budapest, V. Magyar utca 18.
Áldott örömteljes várakozást kívánok mindannyiunknak!
Szeretettel
(Parfümbűbáj)
Tagged with:
Posted in M.E.C - My Exclusive Collection illatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum




error: A tartalom védett!