bouquet

The Zoo: Dangerous Curves

Sharing is caring!

Mottó: Kóstolj meg….

Megjelenés: 2022
Orr: Christophe Laudamiel
Milyen: Unisex
Karakter: Gyümölcsös – virágos
Kategória: Niche
Illatjegyek: Eper, őszibarackhús, rúzs, ibolya, magnólia, rozé pezsgő, francia százlevelű rózsa, pacsuli, natúr tonkabab, civet, rózsabors, ionone szív, boroszlán.
Ó, imádom ezt az illatot, a belevaló reklámjával együtt!
Christophe Laudamiel egy zseni – mindig elkápráztat az alkotásaival és elképesztő erotikát sugall a készítmény arca: Amanda Lepore!
Szóval – ha szűkszavú lennék, akkor azt mondanám, hogy profi minden úgy, ahogy van!!
………………………………..
Talán receptre kellene felírni a kapcsolatukban punnyadó, de még egymást szerető pároknak a „Veszélyes görbületeket”!
– Akik pedig odáig vannak  egymásért, azoknak meg pláne ajánlanám, hogy még izgalmasabbá tegyék a napjaikat! 🙂
Mielőtt belefognék az elemzésbe szeretném leszögezni azt, hogy ez a parfüm nem a szerénységről fog majd szólni.
…………………………………
Provokatív, játékos, többsíkú kompozíciót tartok a kezemben. Az illatot a világ talán leghíresebb performance művésze – Amanda Lepore – ihlette és az ő útmutatásával készítette el Christophe Laudamiel.
Egy olyan parfümről van szó, amelynek koncentrátuma alkoholban és szó szerint egy 2012 – es Christal Rosé Champagne – ban van feloldva. Ettől lesz kifinomult, elegáns és ragyogó.
Amanda javaslatára megemelték a parfümben a fahéjolaj mennyiségét is – ugyanis nem titok, hogy az örömlányok ezt kennek a bőrükre, hogy jobban felizgassák a kuncsaftokat.
Elmondom, hogy az én bőrömön milyen.
Isteni, érzéki rúzsillatom van perpill, fahéjjal spriccelve. Amikor felpermeteztem, akkor az epernek és a pezsgőnek lehetett inkább érezni az aromáját. Olyan kis fricskázó érzés volt…. Csipkedett picit. Szemtelen volt, kis pimaszul kihívó.
A pezsgőszólam vissza – visszatér, de az eper sajnos eltűnt a bőrömről. Helyette megjelent a magnólia! Aki szereti ezt a virágot az örömtáncot fog lejteni. Merthogy a magnólia jelentőség teljesen odatörleszkedik a pezsgő és rúzs akkordhoz és vérforraló módon felkínálja magát egy légyottra….
Tegnap is használtam, így tudom azt, hogy pár óra elteltével konszolidáltabb lett, de szerencsére csak egy kicsivel! Estefelé a pacsulit lehetett érezni, az édeskés civettel egyetemben, rózsákkal, a magnóliámmal és rúzsommal. Volt egy pici bőrös illatom… És támadtak huncut gondolatok a fejemben…. Ó, ejnyebejnye…., vagy mégsem? 🙃
………………………..
Most bújj bele egy szerepbe!
Képzeld el magad úgy, mint akinek a lábai előtt hever a világ!
A barátod éppen flegmázik veled, hát elhatározod, hogy megneveled egy kicsit.
Mielőtt felöltenéd a tested minden domború szegletét hangsúlyozó latex overálod, árnyalatnyit bekened magad a kedvenc testápolóddal, melynek lédús őszibarack és zamatos eper illata van. A csúszós krém felvitele alatt belebizseregsz a gondolatba, hogy hamarosan azt teszel vele, amit csak szeretnél és ez az újfajta játék mennyi örömet fog nyújtani neki is, neked is. Vérvörösre rúzsozott csillogó ajkaid fölé egy csipke álarcot húzol. Nincs más hátra mint parfümöt szórni magadra. Illatod mély és bódító akár egy szépséges ragadozónak. Lassan, puha macskaléptekkel haladsz az elfüggönyözött háló felé. Pont annyi fény szűrődik be amely még sejteti az alakodat. Ő vár már rád. Azonnal fellángol benne a vágy, az ágyra lök, csókolóztok, de a következő pillanatban csattan a bilincs a két kezén.
Csak erre vártál.
Élvezed, hogy nem tud hozzád nyúlni, nem úgy, mint te!. Bármit megtehetsz vele és bárhogyan…. Simogathatod, kényeztetheted, rácsúszhatsz…. A fantáziádon múlik csak!
…………………………
60 mili illat, jelenleg 70000 forintért. Ritkán szoktam bólogatni a parfümök ár/érték arányára. Mindenki látja, hogy mekkora drágulás van. Most azt mondom mégis, hogy a Dangerous Curves megéri az árát!
Hosszan, nagyjából nyolc órán tartó, a bőrön változatosan mozgó alkotás kínálja magát, egy észbontóan szexi, hatósugárral.
Persze, lehet minden nap használni….én nem fogom. Azért nem, mert van egy bájos pikantériája ennek a kreációnak, melyet szeretnék megőrizni és különleges alkalmakkor felpermetezni! Emlékeket alkotni belőle….
Szándékosan Valentin nap előtt jelentetem meg az illatmesét, azért, hogy ha kedvet kapsz, akkor a 7Scents üzletében (Budapest V. Magyar utca 18, de szerintem már tudják az olvasók) ezt megvásárolhasd.
Jómagam folyton elhatározom, hogy nem tartok Valentint – na, persze sohasem sikerül megtartani, mert szívcsoki, szívsüti, szív parfüm, vagy egy csokor virág mindig hazakerül valahonnan….
Boldog Szerelemnapokat!
Szeretettel
(Parfümbűbáj)
Tagged with:
Posted in The Zoo The Zoo Illatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum
error: A tartalom védett!